עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
מומלץ לשתות שייק ירוק בבוקר על קיבה ריקה לספיגה מלאה.
לרוב הוא מורכב מפירות וירקות (וגם עלים ירוקים) אורגניים,
ניתן להוסיף תבלינים, אגוזים ומזונות על (סופר-פוד).
עדיף להצטייד בבלנדר מרסק קרח תעשייתי, אבל גם מה שקונים עם התלושים של העבודה לפסח עובד.

לניקוי הגוף מרעלים,
לדיאטה,
לתוספת ויטמינים
ולחיים בריאים.
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
נושאים
ספירולינה  (6)
שייק  (6)
ירוק  (2)
ליצי  (2)
מזון  (2)
אבטיח  (1)
אבקת  (1)
אוכמניות  (1)
ארוגולה  (1)
בוקר  (1)
בזיליקום  (1)
גינגר  (1)
גמבה  (1)
גרנולה  (1)
דבש  (1)
הודו  (1)
הל  (1)
ויטמין C  (1)
חמוציות  (1)
טבליות  (1)
יוגורט  (1)
יין  (1)
כדורי  (1)
כורכום  (1)
מיפל  (1)
מיץ  (1)
נא  (1)
נינוח  (1)
סכרת  (1)
סרטן  (1)
על  (1)
צאי  (1)
קוקוס  (1)
קורונה  (1)
קייל  (1)
קימוח  (1)
קינמו  (1)
קיץ  (1)
קפואה  (1)
קקאו  (1)
שוקולד  (1)
שייק ירוק  (1)
שפעת  (1)
שקדים  (1)
תרד  (1)
ארכיון
מאי 2020  (8)
יולי 2013  (4)

קינוח שוקולד ספירולינה בגווני האדמה

02/05/2020 23:35
ספירולינה
קימוח, שוקולד, ספירולינה, קקאו, שקדים
צמח הקקאו שנחשב למזון העל האמזוני מעורר החושניות הוא בעל סגולות רבות. יש בו יותר סידן מאשר בחלב והוא מכיל כמויות גבוהות של ברזל ומגנזיום. הוא מכיל כמויות גבוהות מאוד של נוגדי חמצון ויש בו חומרים אשר עוזרים לווסת את מצב הרוח ומסיעים במצבי דיכאון, הוא משפר את זרימת הדם בגוף מחזק את הלב ומעורר את החשק המיני. והכי חשוב, הוא יוצר ללא ספק את הקינוחים הכי טעימים שיש!

את הקינוח המושחת והמופלא הזה אפשר להכין בבלנדר תוך רגע אחד ללא צורך באפייה, אפשר להוסיף לו טיפה סילאן וזה חוקי לגמרי, אבל,  הטעמים העמוקים של השוקולד המריר והסוכר מהשוקולד עצמו נותנים לקינוח הזה גוון עמוק שמשתלב נפלא עם הטעם השמנוני של ספירולינה קפואה שהופכת את הקינוח לפצצת אנרגייה מלאה בחלבון וצובעת אותו בגוון אדמה עמוק. מומלץ להשתמש בשוקולד איכותי שמכיל לפחות 70% קקאו ובספירולינה קפואה איכותית.
 
רכיבים לקינוח שוקולד ספירולינה בגווני אדמה:
1 מנה ספירולינה קפואה
1/2 כוס חלב שקדים
1/2 כוס מים מסוננים
בננה גדולה ובשלה
קוביות שוקולד מריר לפי הטעם
כמה טיפות של תמצית שקדים או תמצית אגוזי לוז

הוראות הכנה:
ערבבו עד לשילוב מלא של הרכיבים, קבלו את הקינוח הכי מהיר אי פעם! לקבלת טעם אדמתי-שוקולדי מוגבר, הוסיפו כפית אבקת מאקה. טיפ נוסף הוא להוסיף כמה קוביות שוקולד אחרי סיום ההכנה לכד הבלנדר ולתת כמה פולסים קצרים עד לקבלת פיצפוצי שוקולד קטנים ונימוחים שנמסים בפה.