עמוד ראשי  |  התחבר או אם אינך עדיין רשום, הרשם בחינם.
  בלוגר  

אודות
מומלץ לשתות שייק ירוק בבוקר על קיבה ריקה לספיגה מלאה.
לרוב הוא מורכב מפירות וירקות (וגם עלים ירוקים) אורגניים,
ניתן להוסיף תבלינים, אגוזים ומזונות על (סופר-פוד).
עדיף להצטייד בבלנדר מרסק קרח תעשייתי, אבל גם מה שקונים עם התלושים של העבודה לפסח עובד.

לניקוי הגוף מרעלים,
לדיאטה,
לתוספת ויטמינים
ולחיים בריאים.
קבלת עדכונים
רוצים לקבל הודעה במייל בכל פעם שהבלוג שלי מתעדכן ?

עדכוני RSS
חיפוש
נושאים
ספירולינה  (6)
שייק  (6)
ירוק  (2)
ליצי  (2)
מזון  (2)
אבטיח  (1)
אבקת  (1)
אוכמניות  (1)
ארוגולה  (1)
בוקר  (1)
בזיליקום  (1)
גינגר  (1)
גמבה  (1)
גרנולה  (1)
דבש  (1)
הודו  (1)
הל  (1)
ויטמין C  (1)
חמוציות  (1)
טבליות  (1)
יוגורט  (1)
יין  (1)
כדורי  (1)
כורכום  (1)
מיפל  (1)
מיץ  (1)
נא  (1)
נינוח  (1)
סכרת  (1)
סרטן  (1)
על  (1)
צאי  (1)
קוקוס  (1)
קורונה  (1)
קייל  (1)
קימוח  (1)
קינמו  (1)
קיץ  (1)
קפואה  (1)
קקאו  (1)
שוקולד  (1)
שייק ירוק  (1)
שפעת  (1)
שקדים  (1)
תרד  (1)
ארכיון
מאי 2020  (8)
יולי 2013  (4)

קייל ושקדיה בקטנה

02/05/2020 23:49
ספירולינה
לקייל יכולים להיות טעמים קשים אך כדאי לצרוך אותו בגלל היתרונות הבריאותיים המובהקים שלו. הוא מכיל המון ויטמין K וסיבים תזונתיים. הנה דרך לשייק שבו הטעם של הקייל נהיה קליל ומרענן מול הטעם האגוזי של השקדייה. 

רכיבים:
1 כוסית קייל קפוא
1 וחצי כוסות חלב שקדים
2 כפות שקדייה (חמאת שקדים)
1/2 כוס תרד
1/2 כוס קרח

הוראות הכנה:
מערבבים הכל בבלנדר חזק כחצי דקה על מהירות בינונית. לבריאות!